Over ons


Franksay Beauty Salon is al vanaf 1999 een begrip in de Baarsjes en staat bekend om haar eerlijkheid en fantastische werk. Het creëren van hechte relaties met onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Wij zijn van mening dat het hebben van geweldig haar eenvoudig, gemakkelijk en leuk moet zijn. Ongeacht welk haartype je hebt. Bovendien zijn wij een groot voorstander van gezond en goed haar, daarom staat kwaliteit bij ons voorop. Wij streven ernaar om onze klanten oprechte advies en een vriendelijke service van hoog niveau aan te bieden. We zorgen er ook voor dat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste haartrends en de nieuwste technieken zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Graag willen wij u de schoonheid en het zelfvertrouwen geven die u verdient. 

Media

 Via de onderstaande social media kanalen kun je inspiraties op doen voor je volgende kapsel of om simpelweg op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden. 

Geen Facebook of Instagram? Geen probleem! Bekijk dan de onderstaande slideshow om een idee te krijgen van wat wij doen.

Annuleren 

Uit beleefdheid vragen wij een kennisgeving van minimaal 12 uur bij het annuleren van uw afspraak.